Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

Cum ajungi la UEFA EURO 2020 pe stadionul Național Arena București?
Cum ajungi la UEFA EURO 2020 pe stadionul Național Arena București? 15/Jun/2021

După cum bine știți, Arena Națională va găzdui 4 partide la Euro 2020: 3 meciuri din grupa C (13 iunie, ora 19:00, Austria – Macedonia de Nord; 17 iunie, ora 16:00, Ucraina – Macedonia de Nord; 21 iunie, ora 19:00, Ucraina – Austria) și o optime de finală (28 iunie, ora 22:00). Cum ajung spectatorii de la Aeroportul Otopeni la Arena Națională?

Serviciul care îți permite să îți inchiriezi mașina a fost lansat oficial: Perpetoo este disponibil în patru orașe din România
Serviciul care îți permite să îți inchiriezi mașina a fost lansat oficial: Perpetoo este disponibil în patru orașe din România 30/Oct/2019

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, Perpetoo, este disponibil începând cu această lună în București și în alte 3 orașe mari din țară: Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Serviciul se adresează celor care vor să își dea spre închiriere mașinile, precum și celor care vor să le conducă pentru perioade de la câteva ore la 30 zile.

Cum funcționează aplicația de închirieri auto Perpetoo Car Rental Marketplace
Cum funcționează aplicația de închirieri auto Perpetoo Car Rental Marketplace 16/Mar/2021

Închirierea unei mașini în condiții „clasice” poate să fie un proces nu tocmai usor. Și uneori, deloc plăcut. Am experimentat-o cu toții. Alegi pe un site o mașină, apoi stai la coadă la ghișeu și de cele mai multe ori primești o altă mașină, multe hârtii și garanții de oferit etc etc etc. Cu acest gând am pornit la drum pentru a crea un nou standard al închirierilor auto atunci când ai nevoie să conduci o mașină pe termen mediu (6-24 ore) sau lung (mai multe zile).

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii a oferit consultanţă juridică pentru lansarea primei platforme de peer to peer car sharing din România, perpetoo.com
Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii a oferit consultanţă juridică pentru lansarea primei platforme de peer to peer car sharing din România, perpetoo.com 02/Oct/2019

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii a oferit asistenţă juridică primei platforme de peer to peer car sharing (închiriere a maşinii personale) ce s-a lansat în România: perpetoo.com. Consultanţa a implicat o serie de provocări de ordin juridc, în condiţiile în care, la momentul lansării platformei, legislaţia care reglementează acest segment nu era încă definitivată, potrivit avocaţilor specializaţi în tehnologie, media și comunicații ai Pavel, Mărgărit şi Asociaţii.

Cum faci bani închiriind mașina ta – 3 pași ușor de urmat!
Cum faci bani închiriind mașina ta – 3 pași ușor de urmat! 25/Jan/2021

Ce îți spunem noi este cum să îți pui mașina la treabă, respectiv cum îți poți închiria mașina pentru perioade de timp, în condiții corecte și avantajoase pentru tine! Ai nevoie doar de un cont pe platforma Perpetoo și de câteva minute libere, în care să urmezi pașii de mai jos.

De ce să închiriezi o mașină prin Perpetoo?
De ce să închiriezi o mașină prin Perpetoo? 18/Jan/2021

Nevoile tale de mobilitate pot fi multiple, poate ai nevoie să închiriezi o mașină pentru câteva săptămâni sau poate ai nevoie de o mașină cu 8+1 locuri pentru a-ți face concediul împreună cu întreaga familie. Oricare ar fi motivele tale, închirierea auto este o opțiune confortabilă și sigură indiferent dacă ai de făcut câteva plimbări în oraș sau ai în plan o escapadă de weekend. Să detaliem câteva dintre cele mai mari avantaje ale închirierii auto prin serviciul de peer-to-peer car-sharing sau închirieri auto direct de la proprietar.

Recomandări practice pentru călatoria ta cu Perpetoo
Recomandări practice pentru călatoria ta cu Perpetoo 30/Nov/2019

Perpetoo este comunitatea mașinilor mereu în mișcare. Fie că ai o mașină și vrei să o pui la treabă atunci când nu ai nevoie de ea, fie că vrei să conduci o mașină pentru o anumită perioadă de timp, Perpetoo este și comunitatea ta. Dinamică, convenabilă, atractivă, profitabilă, confortabilă va fi mereu gata pentru călătorii fantastice.

Tot ce trebuie să știi despre asigurarea CASCO de care mașina ta beneficiază când e închiriată prin Perpetoo
Tot ce trebuie să știi despre asigurarea CASCO de care mașina ta beneficiază când e închiriată prin Perpetoo 07/Jun/2019

Fie că o conduci zilnic sau nu, mașina ta e importanță pentru tine! Știm asta și, tocmai de aceea, am colaborat cu unele din cele mai importante companii de asigurări din România, UNIQA Asigurări și Renomia SRBA Insurance Broker, care ți-au pregătit o poliță specială de asigurare CASCO valabilă pe toată perioada închirierii mașinii prin intermediul Perpetoo.

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România se pregătește de lansare: Perpetoo va fi disponibil din vara acestui an
Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România se pregătește de lansare: Perpetoo va fi disponibil din vara acestui an 07/Mar/2019

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, Perpetoo, va fi disponibil începând cu vara anului 2019 în București și în alte 3 orașe mari din țară: Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Afacerile colaborative, precum Uber sau Airbnb, se vor înmulți în 2019 în România
Afacerile colaborative, precum Uber sau Airbnb, se vor înmulți în 2019 în România 10/Jan/2018

Afacerile colaborative, precum Uber sau Airbnb, se vor înmulți anul viitor, apărând inclusiv inițiative românești, potrivit unei analize a agenției de marketing Perceptum. ”Accesul rapid, organizarea eficientă și convenabilă, precum și utilizarea resurselor existente constituie principalele avantaje ale afacerilor din economia participativă în comparație cu serviciile tradiționale. Pe de altă parte, cel mai mare dezavantaj al acestor afaceri, în România, este lipsa de încredere a populației în tranzacțiile pe internet”, se arată în analiză. Pe lângă organizarea mai convenabilă a acestor servicii, consumatorii apreciază și faptul că platformele sau afacerile colaborative sunt fie mai ieftine, fie gratuite, potrivit Perceptum.

Politețea nu costă nimic, dar îți poate aduce mai multi clienți mulțumiți care să te recomande
Politețea nu costă nimic, dar îți poate aduce mai multi clienți mulțumiți care să te recomande 18/Oct/2019

Mașina ta îndeplinește toate condițiile pentru a fi listată pe Perpetoo, ai trimis deja solicitarea către noi și ești nerăbdător să începi treaba cât mai curând? Fă totul ca la carte și nu uita câteva reguli simple, dar importante, în relația cu viitori șoferi ai mașinii tale.

Perpetoo, platforma care îți permite să îți inchiriezi mașina, vrea să ajungă la 3000 autovehicule listate în primul an de existență
Perpetoo, platforma care îți permite să îți inchiriezi mașina, vrea să ajungă la 3000 autovehicule listate în primul an de existență 19/Nov/2019

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România, Perpetoo, își propune ca în primul an de activitate să reunească 3000 mașini pe platformă și să intermedieze aproximativ 25.000 închirieri. În România sunt înmatriculate aproximativ 500.000 mașini a căror vechime este mai mică de 10 ani, iar cele mai multe dintre acestea sunt parcate 95% din timp.

Bun-venit pe blogul comunității Perpetoo, o comunitate a oamenilor activi, care îmbrățișează schimbarea! Vom schimba împreună atât felul în care călătorești, cât și felul în care faci bani!
Bun-venit pe blogul comunității Perpetoo, o comunitate a oamenilor activi, care îmbrățișează schimbarea! Vom schimba împreună atât felul în care călătorești, cât și felul în care faci bani! 07/Jun/2019

Fie că vrei să devii unul din proprietarii de mașini care își listează mașina pe platformă sau unul dintre șoferii care va pleca la drum cu ea în călătorii frumoase prin toată țara, schimbarea va fi vizibilă și te va determina să alegi Perpetoo ori de câte ori vei avea ocazia!

5 tipuri de proprietari de mașini cărora li se potrivește Perpetoo
5 tipuri de proprietari de mașini cărora li se potrivește Perpetoo 07/Jun/2019

Citește în continuare și, dacă te regăsești într-una din aceste categorii, fă-ți cont de proprietar, pe site de îndată! Este gratuit și mașina ta va începe să facă bani pentru tine!