Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

Prezentul document Termeni și Condiții de Utilizare („Condiții generale de utilizare”, Condițiile Generale” sau „Condițiile”) reglementează accesarea sau utilizarea de către dumneavoastră a aplicațiilor, website-urilor, conținutului, produselor și serviciilor puse la dispoziție de PERPETOO DRIVE SRL („PERPETOO”), societate cu datele de identificare de mai jos.

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACESTE CONDIȚII ÎNAINTE DE A ACCESA SAU UTILIZA SERVICIILE PENTRU A VĂ ASIGURA CĂ ÎNȚELEGEȚI FIECARE CLAUZĂ.

LUAȚI LA CUNOȘTINȚĂ CĂ PERPETOO NU FURNIZEAZĂ SERVICII DE ÎNCHIRIERE SAU UTILIZARE AUTOVEHICULE, NICI NU FUNCȚIONEAZĂ CA TRANSPORTATOR SAU ASIGURATOR ȘI CĂ TOATE ACESTE SERVICII DE ÎNCHIRIERE/UTILIZARE SAU LOGISTICĂ SUNT FURNIZATE DE CONTRACTANȚI TERȚI INDEPENDENȚI.

PERPETOO NU DEȚINE NICIUN CONTROL ASUPRA COMPORTAMENTULUI LOCATORILOR, CLIENȚILOR ȘI ALTOR UTILIZATORI AI SERVICIILOR CARE PUN LA DISPOZIȚIE AUTOVEHICULE SPRE UTILIZARE ȘI ÎȘI DECLINĂ ORICE RĂSPUNDERE ÎN ACEASTĂ PRIVINȚĂ.

Condițiile Generale conțin informații importante cu privire la drepturile și obligațiile civile și fiscale ale Utilizatorilor precum și la relația dintre aceștia și Perpetoo. Acestea includ, de asemenea, și obligațiile referitoare la respectarea legilor și reglementărilor aplicabile, în vigoare. Vă informăm că Perpetoo poate modifica sau completa prezentele Condiții, astfel încât vă recomandăm să reveniți periodic la prezenta pagină. Când prezentele Condiții vor fi modificate, vom actualiza data ultimei modificări de mai jos.

În situația în care există modificări semnificative ale prezentelor Condiții, vă vom notifica prin e-mail la adresa cu care sunteți înregistrat și publicare vizibilă a unei astfel de modificări înainte de a implementa modificarea. Utilizarea în continuare a Serviciului după o astfel de modificare reprezintă acceptarea de către dumneavoastră a noilor Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni sau cu orice Condiții viitoare, nu utilizați și nu accesați (sau continuați să accesați) Serviciul.

Prezentele Condiții Generale se completează cu prevederile Contractului de închiriere și Anexa 1 a acestuia. În cazul unei discrepanțe între prevederile Contractului de închiriere și ale Condițiilor Generale, prevederile Contractului de închiriere vor prevala.

Versiunea curentă a fost publicată în data 07.07.2021.

 

ARTICOLUL 1 – DEFINIȚII

Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres altfel sau în cazul în care reglementările legale obligatorii prevăd altfel, următorii termeni, dacă sunt redactați cu majuscule, au următoarele semnificații:

 

ARTICOLUL 2 – SERVICIUL PERPETOO ȘI UTILIZAREA LUI

Șofer

Ai tarife la vedere și asigurare. Plătești online și fără card de credit. Închiriză auto acum!

Închiriază

Proprietar

Se adună praful pe mașina ta?
Pune-ți mașina la treabă și câștigă bani ușor!

Listează