Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

De ce să închiriezi o mașină prin Perpetoo?

De ce să închiriezi o mașină prin Perpetoo?

18/Jan/2021

Nevoile tale de mobilitate pot fi multiple, poate ai nevoie să închiriezi o mașină pentru câteva săptămâni sau poate ai nevoie de o mașină cu 8+1 locuri pentru a-ți face concediul împreună cu întreaga familie. Oricare ar fi motivele tale, închirierea auto este o opțiune confortabilă și sigură indiferent dacă ai de făcut câteva plimbări în oraș sau ai în plan o escapadă de weekend. Să detaliem câteva dintre cele mai mari avantaje ale închirierii auto prin serviciul de peer-to-peer car-sharing sau închirieri auto direct de la proprietar.

Ai siguranță în timpul pandemiei

Deși nu ne-am fi dorit să începem cu asta, este foarte adevărat. Daca închiriezi o mașină și mergi doar tu și familia ta cu ea nu te expui riscului dintr-un mijloc de transport precum trenul sau autocarul.

Ai libertate de mișcare

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii apelează la închirieri auto este acela de a avea mai multă libertate de mișcare. Când ești în vacanță (sau poate ai doar câteva zile libere), tot ce vrei este să faci lucruri în ritmul tău, să te oprești ori de câte ori dorești, să fotografiezi ce peisaje dorești și de ce nu - să asculți muzica preferată.

În acest fel, ai controlul asupra plecării și sosirii în locuri pe care vrei sa le vizitezi fără să iți faci griji cu privire la orarele stabilite de transportul public, taxiurile sau orice altceva. Cu o mașină închiriată, mersul dintr-un loc în altul devine mult mai ușor și este în controlul tău.

Nu ai costuri de întreținere

Unul dintre cele mai mari avantaje ale închirierii unei mașini este că proprietarii mașinilor sunt responsabil de întreținere. Tu te bucuri de experiență având grijă și respect față de bunul proprietarului. O vei returna la fel de curată și te vei preocupa să aibă același nivel de combustibil ca la început. În rest ție iți mai rămâne doar să conduci prudent și să ai o experiență memorabilă.

Ai și mai multe opțiuni

Închirierile de mașini sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care doresc să aibă o experiență de conducere diferită. Sau poate au nevoie doar de o mașină diferită față de cea pe care o dețin pentru o călătorie mai scurtă sau foarte lungă. Opțiunile sunt multe, de la mașini compacte și mașini de lux până la închirierea de auto-rulote. Ai și opțiunea de a închiria dube/mașini auto-utilitare - deci există câte ceva pentru toate nevoile tale de mobilitate. Iar în cazul serviciului de închirieri auto de la proprietar Perpetoo, ce mașină rezervi pe aceea o vei conduce. Si, mai speram că vei observa că paleta de culori a mașinilor ce pot fi închiriate prin Perpetoo Car Rental Marketplace este mult mai variată față de ce poți găsi în mod uzual la o firmă “clasică” de închiriere mașini.

Ai rezervare exclusiv online. Totul e sigur și rapid. Mai simplu nu se poate!

Perpetoo Car Rental Marketplace este o platformă de închirieri mașini direct de la proprietarii lor locali. Totul se desfășoară pe platformă, plățile se fac doar online și calificativele și recenziile utilizatorilor creează o comunitate sigură și de încredere.

Ieși mai ieftin dacă închiriezi mașina pentru perioade mai lungi!

Să facem calculele! Închirierea unei mașini poate fi mult mai ieftină decât pe transportul public, taxiuri sau aplicații de ride sharing (cu șofer inclus) - tot ce trebuie să faci este să înțelegi cât de mult te vei plimba în oraș, cât de scump va fi și cum se compară asta cu tariful zilnic de închiriere auto prin peer-to-peer car-sharing Perpetoo. Proprietarii noștri din Perpetoo Car Rental Marketplace oferă discount-uri și prețuri mai mici pentru perioade mai lungi de închiriere ale mașinilor.

Perpetoo e prezent în 9 orașe din Romania

E clar și simplu! Peer-to-peer car-sharing sau închirieri mașini direct de la proprietari locali este acum prezentă și poți închiria auto prin Perpetoo Car Rental Marketplace în București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Constanța, Sibiu, Oradea și Suceava.

Dacă ești proprietar de mașină, poți să îți începi o mică afacere!

De asemenea, dacă ești proprietar si deții o mașină, o poți lista gratuit pe Perpetoo Car Rental Marketplace la www.perpetoo.com pentru a câștiga bani în urma închirierilor primite. Amortizează-ți cheltuielile cu privire la costurile de întreținere punându-ți mașina la treabă. Nu lăsa să se pună praful pe mașina ta în parcare, pune-ti mașina să facă bani pentru tine! Ne vom bucura astfel împreună că ajutăm la dezvoltarea economiei locale.