Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

1

Găsește mașina perfectă de închiriat

Ai la dispoziție un instrument de căutare ușor și rapid unde poți face portretul robot al mașinii visurilor tale. O alegi în funcție de ce vrei tu: preț, marcă, model, opțiuni, calificative... culoare. Şi... să nu uităm să îţi spunem un detaliu extrem de important... toate au asigurare! Astfel, tu şi proprietarul puteţi fi şi mai relaxaţi. Poți închiria o gamă largă de tipuri și modele de mașini chiar dube de transport sau autorulote de închiriat.

2

Închiriază mașina

La Perpetoo, mașinile sunt mereu pregătite de drum. Oriunde, la orice oră, pentru cât timp vrei tu. După ce îți faci cunoscute preferințele, mașinile care corespund fix dorințelor tale pot fi închiriate când vrei tu. Închirieri auto în București, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Brașov, Sibiu, Oradea și Suceava.

3

Preia mașina

Ai venit, ai luat cheile, te-ai suit în mașină și experiența ta Perpetoo te va ține în mișcare cât vrei tu și unde vrei tu. Conduci în ritmul tău și poți lua în mașină pe cine vrei tu. Notă: “cât vrei tu” înseamnă exact perioada pentru care ai rezervat şi plătit iar „unde vrei tu” înseamnă pentru moment...România.

4

Bucură-te de călătoria Perpetoo

Cât timp o conduci, e mașina ta, te duce oriunde dorești în țară, la orice oră vrei tu. Poți lua cu tine atâția prieteni câți încap în mașină. De altfel, poți alege mașina și în funcție de numărul de locuri. Călătorind în grup, eficientizați la maximum costurile călătoriei.

5

Înapoiază mașina

La finalul călătoriei Perpetoo, nu trebuie decât să vii cu mașina la locul stabilit de comun acord cu proprietarul și să o returnezi. Nu uita să împărtășești experiența ta cu ceilalți și să ajuți comunitatea Perpetoo prin acordarea unui calificativ mașinii și proprietarului.

1

Listează mașina

Bun venit în cel mai flexibil, eficient și avantajos sistem de car sharing. E simplu și rapid să-ți pui mașina la treabă! E de la persoană la persoană!

2

Răspunde cererilor

Fii pe fază și acceptă cererile de închiriere auto care ți se adresează. E foarte simplu pentru mașina ta să facă bani pentru tine!

3

Pune-ți mașina la treabă

Stabiliţi împreună locul și ora întâlnirii, predai cheile și aștepți relaxat ca mașina ta să își încheie programul de lucru.

4

Preia mașina

Știi cum arată o mașină fericită? Exact ca mașina ta când se întoarce victorioasă din călătoria Perpetoo și pare să-ți spună: „Sunt independentă. Nu sunt o cheltuială în plus pentru tine, ci un venit în plus și un sprijin valoros!” Nu uita să împărtășești experiența ta cu toți membrii comunității Perpetoo și să acorzi un calificativ conducătorului auto.

5

Încasează plata în cont

În comunitatea Perpetoo, mașina ta face bani rapid și ușor, la fiecare călătorie. Simți cu adevărat că îți suplimentezi veniturile fără ca tu să faci vreun efort. Şi apropos, maşina ta îşi plăteşte singură cheltuielile!

Șofer

Ai tarife la vedere și asigurare. Plătești online și fără card de credit. Închiriză auto acum!

Închiriază

Proprietar

Se adună praful pe mașina ta?
Pune-ți mașina la treabă și câștigă bani ușor!

Listează