Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

Bun-venit pe blogul comunității Perpetoo, o comunitate a oamenilor activi, care îmbrățișează schimbarea! Vom schimba împreună atât felul în care călătorești, cât și felul în care faci bani!

Bun-venit pe blogul comunității Perpetoo, o comunitate a oamenilor activi, care îmbrățișează schimbarea! Vom schimba împreună atât felul în care călătorești, cât și felul în care faci bani!

07/Jun/2019

Fie că vrei să devii unul din proprietarii de mașini care își listează mașina pe platformă sau unul dintre șoferii care va pleca la drum cu ea în călătorii frumoase prin toată țara, schimbarea va fi vizibilă și te va determina să alegi Perpetoo ori de câte ori vei avea ocazia!

Iar asta pentru Perpetoo reprezintă varianta modernă a unui serviciu de rent-a-car: ne propunem să îi conectăm pe cei cu mașini în plus cu cei care nu au momentan un autovehicul. Modelul este unul sustenabil, fiind practicat în multe alte domenii, așa că, dacă îți închiriezi locuința pentru o perioadă scurtă de timp, de ce nu ți-ai pune și mașina la dispoziția potențialilor clienți?

Serviciul a fost gândit și implementat de către 2 antreprenori români, care au identificat potențialul platformelor de tip sharing economy și încă de acum 2 ani au început să construiască un model propriu - Perpetoo. Perpetoo este așadar un produs 100% local, creat de o echipă de români, iar planurile noastre sunt ca extinderea să se producă treptat în cât mai multe orașe ale țării. La început vom fi prezenți în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, iar mai apoi oriunde unde ne veți spune că e nevoie de un serviciu alternativ de închirieri mașini, simplu, accesibil, flexibil și la cel mai bun preț!

Fiindcă vorbim despre o platformă locală, am conceput pașii listării și închirierii unei mașini în funcție de specificul local al utilizării serviciilor online: poți naviga și fără să fii autentificat, conturile sunt gratuite, etapele sunt ușor de parcurs, iar întreg procesul de rezervare și plată are loc online, pentru ca preluarea mașinii să se întâmple simplu și rapid.

Ne dorim ca tu să ai cea mai bună experiență de utilizare așa că te vom asista pe tot parcursul interacțiunii cu Perpetoo: ți-am pregătit articole utile pe blog, precum și date de contact dacă vei avea nevoie și de alte lămuriri. Spor la călătorit pentru cei cu chef de aventură și spor la închirieri pentru cei cu spirit de antreprenor!