Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

Politețea nu costă nimic, dar îți poate aduce mai multi clienți mulțumiți care să te recomande

Politețea nu costă nimic, dar îți poate aduce mai multi clienți mulțumiți care să te recomande

18/Oct/2019

Masina ta indeplineste toate conditiile pentru a fi listata pe Perpetoo, ai trimis deja solicitarea catre noi si esti nerabdator sa incepi treaba cat mai curand? Fa totul ca la carte si nu uita cateva reguli simple, dar importante, in relatia cu viitori soferi ai masinii tale:

  1. Prima si cea mai importanta regula este punctualitatea. Prin intermediul detaliilor facilitate de catre aplicatie, veti stabili impreuna ziua, ora si locul de intalnire. Iti recomandam sa iti iei o marja de minim un sfert de ora pentru a ajunge la timp. Stim cu totii, prima impresie e si cea mai importanta!
  2. Vino cu masina curata. Prima impresie este formata si din felul in care masina ta arata, asa ca e important ca aceasta sa aiba atat partea exterioara, cat si tapiteria curate si ingrijite. Tot la acest capitol, asigura-te ca portbagajul masinii e gol, avand in vedere ca cei mai multi dintre cei care o vor inchiria vor pleca cu ea in afara orasului. Te mai rugam sa ai grija sa nu fi fumat inainte cu minim 24 ore in masina, pentru ca un miros pregnant sa nu ii deranjeze pe viitorii pasageri.
  3. Printeaza documentatia aferenta inchirierii. Perpetoo iti pune la dispozitie un contract autogenerat, cu datele voastre, insa e important ca acesta sa existe in forma fizica, si sa fie semnat atat de proprietarul masinii, cat si de soferul care o va inchiria. Asa ca ia initiativa si vino cu contractul si Anexa 1 printate, pentru ca preluarea masinii sa fie rapida si sa castigi timp si bani;
  4. Fii implicat. Este normal ca soferul sa inspecteze masina inainte de preluare, iar tu il poti ajuta spunandu-i dinainte daca masina are vreo mica zgarietura, vreo pata pe tapiterie sau alt defect minor, pentru ca preluarea sa decurga mai repede si toata lumea sa plece linistita la drum. Tot in acest moment e cazul sa ii explici si care sunt particularitatile masinii, daca exista, unde va gasi roata de rezerva si trusa de prim ajutor;
  5. Fii amabil atat la telefon, cat si in cadrul intalnirii voastre. Chiar daca pot aparea neintelegeri (ex. soferul nu gaseste adresa de preluare sau alte situatii asemanatoare), obiectivul tau trebuie sa fie aplanarea posibilelor conflicte si mentinerea unei atmosfere placute pe parcursul procesului de inchiriere. Bineinteles, celebrele “Te rog”, “Multumesc”, “Am inteles” si “Cu placere” pot face minuni, asa ca iti recomandam sa le folosesti cu incredere. Iar, in cazul in care soferul care inchiriaza masina e de alta nationalitate si nu exista o limba straina pe care sa o cunoasteti amandoi, ai doua variante: fie apelezi la o ruda sau la un prieten care sa va ajute cu traducerea conversatiilor, fie folosesti Google Translate, cautand insa dinainte cateva propozitii pe care vei dori sa i le spui.

Noi iti multumim in avans pentru respectarea regulilor de mai sus, pentru ca, in cele din urma, impreuna vom face o imagine buna in fata celor care inchiriaza! Spor la inchiriat!