Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

Cum ajungi la UEFA EURO 2020 pe stadionul Național Arena București?

Cum ajungi la UEFA EURO 2020 pe stadionul Național Arena București?

15/Jun/2021

Cum ajung spectatorii de la Aeroportul Otopeni la Arena Națională?

Liniile de autobuz care opresc în apropiere de Național Arena sunt 104, 143, de troleibuz 86 și 90, de metrou M1 și de tren R 8091.

Pentru deplasarea fanilor de la Aeroportul Otopeni la stadion cu transportul public s-a înființat linia expres 700, care va funcționa între Aeroportul Internațional Henri Coandă și Piața Iancului. De menționat că aceasta este gratuită. În plus, pentru microbiștii care vor să viziteze centrul Bucureștiului s-au suplimentate 6 linii de transport: autobuzele 104 și 123, linia expres 783, linia de tramvai 40 și liniile de troleibuz 86 și 90.

Pe lângă linia expres 783, suporterii pot utiliza și cursa feroviară de la Aeroportul Henri Coandă la Gara de Nord. Trenurile circulă din 40 în 40 de minute, iar o călătorie durează aproximativ 35 de minute, cu numai 2 opriri pe traseu. Peste tot în Gara de Nord, deasupra peroanelor și coridoarelor au fost agățate bannere cu EURO 2020, iar fanii sunt invitați să-și descarce aplicația pentru mobil, unde vor găsi mai multe informații, inclusiv despre transportul gratuit pe baza biletelor. De asemena și aici, la fel ca și la Aeroport există un punct de informare în culorile EURO 2020. 

UEFA recomandă suporterilor să exploreze Bucureștiul pe bicicletă! O chestie destul de făină, însă știm prea bine că în capitală nu există piste de biciclete în adevăratul sens al cuvântului, cu excepția celei de pe Calea Victoriei. Iar decât să faceți slalom printre mașinile parcate aiurea pe trotuar, printre autoturismele din trafic și chiar printre pietoni, sugestia noastră este să apelați la o mașină de închiriat. Folosind aplicația de închirieri auto Perpetoo.com cu siguranță că veți găsi ceea ce vă place, la un tarif mic fără bătăi de cap.

Principalul punct al distracției diurne, cât și nocturne rămâne Centrul Vechi, denumit și kilometrul 0 al distracției. În Centrul Vechi veți găsi și una dintre cele mai celebre străzi ale Bucureștiului - Lipscani, unde veți descoperi o clădire grandioasă, construită în anul 1833, Hanul cu Tei - singurul han din capitala care și-a păstrat forma de origine. În plus, aici poți vizita cea mai mare galerie de artă din România. Însă, poate că ceea ce contează pentru suporterii înfometați este faptul că, într-adevăr, se mănâncă bine! La fel ca și la Hanul lui Manuc, a o altă atracție a Centrului Vechi. Recunoscut pentru cele mai cunoscute preparate tradiționale românești și pentru vinuri alese aduse direct din beciurile hanului, te va impresiona și prin arhitectura sa cu foișoare și arcade din lemn, completate de ornamente din fier forjat.

Una dintre cele mai interesante clădiri din capitală, dar și din Europa este Palatul Parlamentului, denumit și Casa Poporului Acesta are un stil arhitectonic aparte (brâncovenesc, cu influențe renascentiste, baroce și germanice) și numără peste 1000 de încăperi. Interiorul te va impresiona și el, datorită lustrelor de cristal, mobilierului de lemn masiv sau a coloanelor imense de marmură. Cum afară se anunță temperaturi ridicate, veți putea petrece câteva ore memorabile, la umbră, în încăperile grandioase ale Palatului Parlamentului.

În cazul în care apelați la serviciile Perpetoo.com de închiriere auto București veți putea ajunge foarte repede la Palatului Parlamentului la Arcul de Triumf, un alt obiectiv pe care nu trebuie să îl ratați.

Dacă simți nevoie unei plimbări, Bucureștiul stă bine la acest capitol. Ai de ales între Parcul Herestrău, Cișmigiu sau poate chiar Parcul Natural Văcărești (o deltă născută în mijlocul Bucureștiului, unde vei putea admira peste 90 de specii de păsări, unele extrem de rare, printre care cormorani, lișițe, egrete, lebede, pescăruși, dar și animale precum vidre) și Grădina Botanică. Aici vei scăpa de agitația și aglomerația din București și îți vei reîncărca bateriile pentru următorul meci.

Indiferent însă de ceea ce ați decis să faceți, noi vă uram distracție plăcută și mult succes echipei favorite! Să aveți o placută în capitala țării noastre!