Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

UNIQA Asigurări

UNIQA Asigurări se numără printre liderii pieței românești de asigurări generale și furnizează servicii pentru peste 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienților și tendințele pieței. Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de soluții de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic.

RENOMIA SRBA INSURANCE BROKER

In asigurări, experiența este ceea ce face diferența!

"Ne place să credem că am construit o echipă puternică, coordonată de profesioniști experimentați și asta face serviciile noastre excelente. Împreună cu unii dintre ei, în anul 1998, am pornit de la zero un business a cărui origine consacrată în țările occidentale și în România aproape necunoscută, fără un cadru juridic adecvat. De-atunci și pană în prezent am format peste 500 de cariere și am ajuns să oferim servicii de specialitate unui număr de peste 135.000 clienți, cărora le mulțumim pentru încredere. Unora dintre ei, chiar de peste 20 ani!

Domeniul asigurărilor a devenit unul vast iar strategia companiei s-a bazat pe deschidere internațională în mod constant, cu mult înainte de a deveni parte a Renomia Grup. Această apartenență însă, marcată de o puternică infuzie de know-how, a contribuit la o poziționare mai clară a RENOMIA SRBA în piață, alături de ceilalți jucători internaționali prezenți in țara noastră. Astăzi suntem reprezentanți Lockton in România și parteneri oficiali ai WBN, Brokerslink, Wing, Howden One, Astreos Credit, Verspieren International. Asta ne face să fim mândri și ne obligă în același timp să ne ridicăm la nivelul standardului profesional pe care aceste organizații îl practică.

Andweb

Andweb este un studio de web development din București cu o experiență de peste 10 ani în proiecte IT de la aplicații web complexe ( CRM, ERP), website-uri până la landing page-uri destinate campaniilor publicitare asistate de agenții de publicitate, etc.
Ne depășim frecvent rolul de development prin consultanță și prin implicare proactivă în imaginea de ansamblu a proiectelor.

NETOPIA mobilPay

NETOPIA mobilPay reprezintă ingeniozitatea financiară și responsabilitatea gestionării finanțelor. Cu o istorie ce își are originea la începutul dezvoltării afacerilor online la nivel național în anul 2005, NETOPIA mobilPay și-a construit profilul companiei – lider, prin abordarea tehnicilor și modalităților inovative și în permanentă corelație cu dezvoltarea tehnologică și cu tendințele pieței. Munca necontenită a echipei NETOPIA mobilPay pentru asigurarea celor mai performante, competitive și inovative soluții de plată online este recompensată permanent de creșterile fabuloase înregistrate periodic, astfel că încă de la înființare înregistrăm creșteri lunare de peste 50% în ceea ce privește tranzacțiile procesate, bazate atât pe achiziția de noi parteneri cât și pe conversia celor existenți. Ne prezentăm în fața concurenței și a noilor clienți cu un portofoliu ce cuprinde mai mult de 3000 de decontări zilnice pentru comercianți, cu proceduri transparente și fără costuri adiționale. Ne organizăm întreaga activitate după principii și valori menite să asigure calitatea, eficiența și succesul serviciilor oferite.

8media

Suntem o Agenție Media extrem de creativă, lucrând pentru orice tip de campanie BTL, ATL, pe mobil sau online.

Pavel, Mărgărit și Asociații

Echipa noastră este formată din avocați cu o vastă experiență, dedicați, ce furnizează servicii de consultanță legală de calitate unui portofoliu divers de clienți, în legătură cu activitatea pe care aceștia o derulează în România. Acest portofoliu include companii locale și din străinătate, ce activează în majoritatea sectoarelor din economie.

Avocații din echipa noastră dețin toate cunoștințele și experiența necesare pentru a gestiona o tranzacție de la început la sfârșit, asigurându-se în acest fel că obiectivele clienților sunt îndeplinite.

Furnizăm clienților servicii legale personalizate, care depășesc așteptările acestora, pornind de la înființarea de societăți și continuând cu consultanță cu privire la contracte comerciale complexe, fuziuni și achiziții, divizări de companii, proiecte de joint venture, finanțarea corporațiilor și altele.

Especial Audit

Especial Audit a fost înființată în anul 2003 cu scopul furnizării unor soluții contabile și financiare profitabile clienților săi, astfel incât aceștia să poată adopta decizii strategice pentru dezvoltarea afacerii lor.

Suntem specializați în furnizarea serviciilor profesionale pentru entități mici și mijlocii. Pentru a putea oferi servicii de înaltă calitate, colaborăm cu companii care activează în domeniul managementului resurselor umane, cu profesioniști în finanțe din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, precum și cu alti consultanți de afaceri.

QA Testing Solutions

"QA Testing Solutions" este o companie orientată către client care oferă consultanță în domeniul testării software. Suntem o echipă tânără și dinamică a cărui unic scop este livrarea unor produse de o calitate ridicată.

Soft Nation

Cu o experiență diversificată și fără granițe de peste 10 ani în domeniul IT, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o suită de soluții dinamice și orientate către client, printr-o gamă largă de servicii pentru toate tipurile și dimensiunile unei companii.

Printre serviciile noastre se numără: consultanță în infrastructură IT, expertiză în Project Management, analiza Business-ului din punct de vedere IT, management strategic și operațional, dezvoltare aplicații software, aplicații web și aplicații de mobil.

Echipa de PR

Echipa de PR este o agenție de relații publice independentă, înființată acum mai bine de 10 ani și recunoscută atât pentru creativitatea în comunicare, cât și pentru rezultatele obținute pentru clienții săi, care activează în domenii variate precum IT&C, energie, construcții sau transporturi. Astfel, încă de la început, strategia câștigătoare a agenției a presupus cooptarea unor membri de echipă determinați, cu experiență în zone diferite ale comunicării, iar rezultatele nu au întârziat să apară: zeci de nominalizări și premii la importante competiții locale și internaționale de comunicare, precum PR Awards, Webstock sau Digital Communication Awards.

Naum Consalt Software

Societatea noastră a fost înființată în ianuarie 1994 și are ca obiect principal de activitate crearea de software pentru întreprinderi și cosultanță informatică adaptate la cerințele diferitelor societăți beneficare. Programele sunt proprietatea Naum Consalt Software în calitate de producător și distribuitor. Sunt înregistrate la OSIM sub marca CONSALT și la ORDA în registrul programelor de calculator. Din 2003 suntem parteneri ORACLE. Sistemul calității utilizat este certificat ca fiind în conformitate cu standardul ISO 9001 privind proiectarea, dezvoltarea, livrarea și asistența tehnică pentru software de aplicații și este implementat din 2001 de SRAC. Capitalul este 100% românesc. Concepția este originală, sursele sunt proprii și îmbină o experiență în conducere și informatică de peste 40 de ani vechime. Pentru aplicațiile implementate asigurăm servicii de asistență tehnică și instruire a personalului, cu personal specializat, în asimilarea completă a programelor informatice pe care le proiectăm, în perioada de garanție și post garanție.

Management Broker Quality

Pentru ca experiența cu Asiguratorul și atelierele auto să fie cât mai simplă și placută, compania noastră oferă un serviciu unic gratuit dedicat soluționării daunelor auto. Acest servicu este valabil exclusiv pe raza Municipiului București și presupune intermedierea gratuită a relației dintre Proprietar, Asigurator și atelierul auto în vederea soluționării rapide și avantajoase a daunelor. Tot ce trebuie făcut, este să fim contactați telefonic și un reprezentant de-al nostru va veni la Proprietar, va lua împuternicirea și mașina și apoi va aduce acasă mașina, gata reparată.

Perceptum

Perceptum este o agenție de marketing concentrată pe rezultate și care are o experiență bogată pe piața românească de marketing și comunicare, cu un portofoliu de clienți de top din domeniile de banking, IT, energie, farma, dermato-cosmetice, auto, HoReCa, FMCG, nutriție și Health & Fitness.

Campanii de marketing multi-channel, evenimente experiențiale, video marketing, strategii online și offline “out-of-the-box”, online & Social Media marketing, soluții video integrate în tehnologii hi-tech unice în România, campanii CSR, creație și design, OOH advertising. Aceasta este, pe scurt, cartea de vizita Perceptum Concept.

La Perceptum Concept credem că impresiile puternice sunt cele care rămân în mintea oamenilor și îi determină să acționeze; de aceea folosim instrumente de promovare cât mai variate și bazate pe experiențe și percepții, astfel încât să transformăm investiția în marketing în rezultate concrete și măsurabile.

Șofer

Ai tarife la vedere și asigurare. Plătești online și fără card de credit. Închiriză auto acum!

Închiriază

Proprietar

Se adună praful pe mașina ta?
Pune-ți mașina la treabă și câștigă bani ușor!

Listează