Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

1

Îți personalizezi experiența selectând după preferințele tale

Ce deosebește experiența Perpetoo de alte oferte de închiriere mașini? Găsești diverse modele și opțiuni de care nu te poți bucura nicăieri în altă parte. La Perpetoo găsești exact ce îți dorești atunci când îți dorești. Poți selecta marca, prețul de la mic la mare, anul de fabricație sau orice altceva din lista de preferințe. Şi sunt şi asigurate!

2

Îți faci programul cum vrei

Spre deosebire de toate celelalte variante de închiriere mașini, în comunitatea Perpetoo ai flexibilitate maximă: conduci la ce ore vrei, poți prelungi durata închirierii și te bucuri de confortul călătoriei împreună cu cine vrei.

3

Plătești simplu și rapid, direct din aplicație

Binecunoscutul “Nu am rest" e istorie. Nu ai nevoie de cash, toate plățile se fac de pe card! În comunitatea Perpetoo pornești la drum fără nicio grijă. Știi prețul de la început și exact atât plătești. Fără surprize, fără aparate de taxare și costuri suplimentare sau ascunse.

1

Stabilești singur tariful pentru închiriere

E mașina ta și tu decizi ce câștiguri îți va aduce! Stabilești singur tariful pe zi și tot tu alegi perioadele de disponibilitate pentru închiriere dorite.

2

Primești banii în cont, după finalizarea călătoriei

Mașinile Perpetoo sunt foarte eficiente și fac bani rapid și ușor. Trebuie doar să aștepți finalul călătoriei că să te bucuri de banii câștigați, direct în contul firmei tale.

3

Accepți ce comenzi vrei tu, de la cine vrei tu

Înainte să accepți o comandă, poți vedea profilul celui care vrea să îți închirieze mașina. În funcție de calificativele primite deja sau de preferințele tale, decizia finală îți aparține 100%. Nimeni nu-ți poate da calificativ slab pentru că nu ai acceptat o cerere de rezervare. Ai libertate totală de alegere.

Șofer

Ai tarife la vedere și asigurare. Plătești online și fără card de credit. Închiriză auto acum!

Închiriază

Proprietar

Se adună praful pe mașina ta?
Pune-ți mașina la treabă și câștigă bani ușor!

Listează