Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

5 tipuri de proprietari de mașini cărora li se potrivește Perpetoo

5 tipuri de proprietari de mașini cărora li se potrivește Perpetoo

07/Jun/2019

Ți-a atras atenția conceptul platformei Perpetoo și ai vrea să știi dacă ți se potrivește? Citește în continuare și, dacă te regăsești într-una din aceste categorii, fă-ți cont de proprietar, pe site de îndată! Este gratuit și mașina ta va începe să facă bani pentru tine!

  1. Familistul – ai grijă de familia ta în permanență, ba chiar și de mașini; le duci la reparat ori de câte ori e nevoie, iar verificările tehnice sunt trecute din timp în calendar. Însă, odată cu venirea copiilor, una din mașini stă mai mult în parcare și ți-e milă când vezi că, de cele mai multe ori, se pune praful pe ea. Totuși, nu o vinzi pentru că din când în când e utilă. Dacă te regăsești în această situație, Perpetoo a fost creat pentru tine! Avem nevoie de atenția la detalii și organizarea care te caracterizează. Acestea îți vor fi utile pentru a răspunde prompt solicitărilor de închiriere și pentru a-ți pune mașina la treabă câte zile pe lună consideri că e necesar. În restul timpului, mașina va rămâne la dispoziția voastră. Unde mai pui că, în acest fel, rotunjești veniturile familiei tale cu o sumă deloc de neglijat?
  2. Călătorul – călătorești mult în interes de serviciu, ba chiar ai și o mașină de serviciu. Așa că mașina ta personală rămâne parcată pentru perioade mai lungi de o săptămână. Îți pare rău fiindcă știi cât te-ai străduit să o alegi pe cea mai potrivită și ți-ar plăcea să o vezi în mișcare, așa cum îi stă bine, mai ales că e aproape nouă și merge perfect. Felicitări, platforma Perpetoo este și pentru tine! Mai ales că job-ul activ te face să fii în permanență conectat așa că le poți răspunde rapid celor care îți vor trimite cereri pentru închiriere. Niciodată nu poți ști ce călătorie în timpul tău liber mai apare, așa că e bine să ai economii deoparte!
  3. Investitorul – mereu ai fost de părere că cele mai bune investiții sunt în bunuri, așa că, pe lângă locuință, ți-ai îndreptat atenția și către mașini. Ba chiar pe una din ele o conduci personal, fiind șofer într-o aplicație de ride sharing, dar în ultima vreme ți-ai dat seama că vrei să stai mai mult pe acasă și să nu mai muncești noaptea sau după program. Avem vești bune și soluția potrivită pentru tine! Listează-ți mașina pe Perpetoo și las-o să muncească în locul tău! Tot ce va trebui să faci este să fii prompt cu potențialii clienți care vor dori să îți închirieze mașina.
  4. Pasionatul de mașini – ești mereu la curent cu ultimele noutăți din industria auto, iar de-a lungul timpului ți-ai folosit economiile pentru a-ți cumpăra mașina la care visai. Ai grijă să o păstrezi în perfectă stare de funcționare dar, totuși, întreținerea ei a început să reprezinte o povară. Ai vrea să găsești o cale prin care să o păstrezi, fără a mai cheltui pentru ea. Perpetoo este soluția cea mai simplă și pentru tine! îți listezi mașina sau mașinile și le lași să facă bani pentru tine. Șoferii înscriși pe platformă sunt atent verificați înainte să plece la drum cu mașinile închiriate și, oricum, în eventualitatea nefericită a unei situații neprevăzute, polița de asigurare CASCO, de care beneficiezi pe toată perioada de închiriere a mașinii, va acoperi eventualele daune.
  5. Omul de afaceri – ai o companie în cadrul căreia mașinile de serviciu nu sunt utilizate în permanență, iar spiritul tău antreprenorial îți spune că trebuie să acționezi! Nu e cazul să le vinzi, mai ales fiindcă mai sunt necesare afacerii tale din când în când, așa că e timpul să le lași să contribuie la profitul firmei. Listează-le pe Perpetoo, actualizează calendarul cu disponibilitatea acestora și câștigă bani ușor!

Ești deja nerăbdător să treci la treabă și să îți listezi mașina? Înainte de a lista o mașină te rugăm să citești Termeni și Condiții și să ai în vedere principalele criterii de includere a mașinilor pe Perpetoo: vechime fabricație sub 10 ani, sub 300.000 kilometri parcurși, revizii și ITP la zi, plus funcționarea impecabilă a autoturismului (frâne, semnalizare, centuri de siguranță, aer condiționat, faruri șamd), RCA și vigneta valabile, anvelope potrivite sezonului vară/iarnă și, nu în ultimul rând, mașinile trebuie să fie înmatriculate în România. Poți consulta lista completă cu condițiile de listare aici.

Acum că știi că Perpetoo ți se potrivește, citește repede și care sunt pașii listării – articol blog aici, iar apoi apucă-te de făcut bani!

Apropos, știai că poți calcula folosind simulatorul de pe site, care sunt veniturile pe care le poți obține cu Perpetoo?

Sport la calculat și, cel mai important, la implementat!