Marketplace de închirieri auto gândit și realizat cu mândrie în România pentru Români și lumea întreagă

Limbă

De ce să închiriezi auto prin Perpetoo?

Pentru că este cel mai bun loc de întâlnire între mașinile cu chef de drum și cei care vor să conducă mașina pe care și-o doresc, oricând și oriunde în România. Aplicația Perpetoo este foarte ușor de utilizat și te ajută să închiriezi mașini direct de la proprietari locali. Ai cont gratuit, faci rezervarea direct de pe telefon, ai prețuri bune și asigurare CASCO. Mai simplu nu se poate!

Mesaj important către mașini!

Ești un automobil cu potențial? Totul de la mecanică, aspect și până la acte este în ordine? Nu ai mai mult de 10 ani? Ai RCA și vinetă? E momentul să fii o mașină care își răsplătește proprietarul! Intră cu toate cele patru roți în comunitatea Perpetoo! Proprietarul tău sigur va fi fericit după ce vă veți face un profil pe Perpetoo!

FII PRIMA MAȘINĂ CU JOB DIN CARTIER!

Mesaj important către toți cei dornici de călătorii!

De ce Perpetoo şi nu taxi?

Ai drumuri de făcut și îți place prea mult independența, așa că taxiul iese din calcul. Vrei să împarți drumul doar cu familia sau prietenii tăi, fără șofer impus, și fără aparat de taxare. Vrei să te oprești în drum ori de câte ori ai nevoie și să te simți ca și cum ai conduce propria mașină.

De ce Perpetoo și nu rent-a-car clasic?

Vrei să știi de la bun început cât plătești pe călătorie, fără costuri ascunse, fără restricții sau taxe suplimentare, așa că preferi o alternativă mult mai flexibilă. În plus, diversitatea mașinilor din comunitatea Perpetoo este un avantaj incontestabil. Aici îți alegi mașina 100% în funcție de ce vrei tu: model, marcă, vârstă, culoare, aspect şi muuuuulte alte opțiuni. Și aia va fi!

De ce Perpetoo și nu car-sharing cu șofer inclus?

Pentru că îți place prea mult să stai la volan, să discuți ce vrei cu prietenii tăi în mașină, să mergi în ritmul tău și să te abați din drum de câte ori vrei. Mai mult, cât timp mașina Perpetoo e închiriată de tine, ieși la plimbare la orice oră, nu-i nevoie să-ți faci planul dinainte și să anunți un șofer de intențiile tale.

Șofer

Ai tarife la vedere și asigurare. Plătești online și fără card de credit. Închiriză auto acum!

Închiriază

Proprietar

Se adună praful pe mașina ta?
Pune-ți mașina la treabă și câștigă bani ușor!

Listează